Suntem Connect Media: fluenți în online marketing, îndrăgostiți iremediabil de ce facem și pasionați de ceea ce îți poate face afacerea să crească la fel de frumos ca un sufleu expert preparat.

despre-agentia-connect-media

Afacerea ta a ajuns în punctul în care simți că poate mai mult și nu știi încotro să o apuci?

Viteza cu care mediul online se schimbă și evoluează este uimitoare. Ce este high-tech luni dimineață poate deveni rizibil până joi la prânz. Connect Media este agenția care joi la prânz are deja un nou plan de bătaie.

Tu ne povestești ce îți dorești să obții, iar noi notăm frenetic și conștiincios în timp ce ideile pentru afacerea ta deja încep să prindă contur. Tu îți iei la revedere, iar noi intrăm în acțiune. Selectăm ideile viabile, râdem de cele are nu încă picioare sigure și ne punem pe treabă.

Știi că este foarte important să fii prezent în online dar totul pare prea complicat și descurajant?

Totul începe cu o întâlnire informală (cafea/ceai/apă din partea noastră!) în mansarda noastră confortabilă.

De la un site nou care să îți reprezinte fidel compania, la postări interactive pentru social media și de la rapoarte complete despre site-ul tău la suport tehnic pentru orice problemă ce pare fără soluție, Connect Media îți stă la dispoziție pentru concepte și design pline de imaginație și pentru detaliile aparent anoste ale construirii unui brand online de la zero.

10
ANI
EXPERIENȚĂ
20
DOMENII
 
1219
IDEI BUNE
 
67
IDEI MAI
PUȚIN BUNE
5
IDEI DESPRE CARE
NU VORBIM NICIODATĂ
4
METRI AMEȚITORI
DEASUPRA SOLULUI

ECHIPA

OANA
Networking Hotshot

Pasionată de networking. Răbdare cvasi-infinită. Furnizor de motivație anti-clișee. Lider neînfricat. Fan flori proaspete. Maestru multi-tasking. Șofer eficient. Vegetariană discretă.

MARA
Făuritor de content

Maestru al combinațiilor de 26 de litere. Dependentă de cărți și amorezată de frig. Exclamații onomatopeice atunci când inspirația este darnică. Vocabular de birjar când ceva nu iese. Din fericire, ceva mereu iese.

MATEI
{ Code Ninja }

Matei știe o grămadă de limbaje de programare: PHP, JavaScript, HTML, CSS, puțin Python (nu Monty) și multe alte chestii abreviate. Momentan mănâncă niște rodie și se declară fan Sith, gamer convins și pasionat de istorie și mitologie.

TEO
Captain Hexadecimal

Pasionat de Lego din fragedă pruncie. Extrapolat diversele moduri de îmbinare a cărămizilor colorate și aplicat la creearea celor mai atractive și originale identități vizuale. De la logo, la cărți de vizită, flyere, bannere și tot ce este graphic design – construcția finală este mereu perfectă!

BOGDAN
SEObot

Funcționează pe bază de conținut organic. Nu poate consuma de două ori același lucru. Puțin pretențios. Odată ce îi arăți site-ul tău, nu se lasă până ce nu îl are la îndemână întotdeauna pe prima pagină a motoarelor de căutare.

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media