Google AdWords

Satelit
  

“Nimeni nu citește o reclamă. Oamenii citesc ce îi interesează. Uneori aceasta poate fi o reclamă.”

codita citat
Google Adwords - Connect Media

Promovare online cu Google AdWords

Este foarte greu pentru clienții tăi să te găsească dacă nu știu că exiști. De aceea, promovarea online este atât de importantă pentru afacerea ta. Din moment ce peste 90% din români preferă să utilizeze motorul de căutare Google pentru a afla informații despre produsele și serviciile care îi interesează,aceasta este și cea mai bună soluție pentru a atrage utilizatorii în direcția potrivită – spre tine, cu ajutorul promovării online.

De ce să alegi Connect Media pentru campania ta de Google AdWords

Agenție certificată Google Partner, Connect Media creează campania ta de Google AdWords și o administrează eficient pentru a obține cea mai bună promovare a site-ului tău.

În primul rând, identificăm cuvintele cheie care sunt relevante pentru business-ul tău și verificăm cât decăutate sunt acestea cu ajutorul keyword tool – ”unealtă” oferită de Google. Astfel ne dăm seama care sunt cele mai căutate expresii cheie și cum le putem folosi pentru a-ți promova afacerea online

Odată stabilite aceste cuvinte cheie, ne putem apuca de compilarea celor mai eficiente reclame de tip text și celor mai atractive bannere pentru a atrage atenția utilizatorilor. O reclamă tip text pe Google are maxim 95 de caractere. Echipa noastră de specialiști certificați Google AdWords valorifică fiecare consoană, vocală și spațiu pentru a ne asigura că esența firmei tale este corect distilată într-un spațiu atât de mic.

Prin monitorizarea zilnică a campaniilor active, specialiștii Connect Media certificați Google AdWords se asigură că fiecare centimă din bugetul tău este folosită eficient pentru a obține cele mai bune rezultate. Campaniile de AdWords create de Connect Media sunt orientate în așa fel încât să scoată cât mai bine în evidență de ce afacerea ta este alegerea perfectă pentru utilizatorii targetați.

Campaniile de AdWords create de Connect Media sunt orientate în așa fel încât să scoată cât mai bine în evidență de ce afacerea ta trebuie să fie alegerea perfectă pentru utilizatorii targetați.

Prin monitorizarea zilnică a campaniilor active, specialiștii Connect Media certificați Google AdWords se asigură că fiecare centimă din bugetul tău este folosită eficient pentru a obține cele mai bune rezultate.

Cum arata o campanie Google AdWords

campanie google adwords search

Campanie Google AdWords Search

Dacă vrei să apari acolo unde clienții te caută, site-ul tău trebuie să apară din prima atunci când utilizatorii caută cuvintele cheie pe care le asociezi brand-ului tău. Google AdWords Search este un proces rapid de promovare online prin targetarea foarte atentă și specifică a modului în care este afișat site-ul tău. Modalitatea de plată este PPC – Pay Per Click – tu doar plătești atunci când cineva chiar dă click și ajunge pe site-ul tău.

campanie google adwords display

Campanie Google AdWords Display

Rețeaua de parteneri Google cuprinde mii de site-uri unde reclama ta poate fi afișată fie ca mesaj de tip text, banner sau video. Noi te vom ajuta să selectezi un target cât mai relevant în funcție de specificul afacerii tale și vom crea cea mai bună ”scenă” pentru reclamele tale Google AdWords în funcție de cuvinte cheie, tipul paginii web, interes, sex și vârstă.

campanie google adwords youtube

Campanie Google AdWords Youtube

Cea mai mare platformă de streaming pentru conținut video, YouTube îți oferă o ocazie excelentă de a-ți promova serviciile și produsele. O campanie de Google AdWords pe YouTube poate integra trei tipuri de conținut: text, banner și video și poate fi planificată în funcție de conținutul sau datele utilizatorilor pentru un impact maxim.

campanie google adwords youtube

Campanie Google AdWords Remarketing

Vizitatorii care au ajuns pe site-ul tău în trecut reprezintă o bază excelentă pentru o campanie Google AdWords de timp remarketing. Aceștia deja au manifestat un interest în compania și produsele tale deci tot ce trebuie să faci este să le aduci aminte că exiști. Pentru asta ai la dispoziție întreaga rețea Google și creativitatea noastră fără limite pentru a crea reclame relevante și promovarea online perfectă pentru brand-ul tău.

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media