Social Media

Satelit
  

“Spune o poveste. Fă-o interesantă, adevărată și relevantă.”

codita citat
Social Media - Connect Media

Inițial considerate mici distrageri de la ritmul cotidian, rețelele de socializare au devenit platformele perfecte pentru a testa anumite produse și servicii, pentru a afla ce faci bine sau nu și pentru a interacționa direct cu clienții tăi.

Social media marketing reprezintă cea mai nouă tactică de a promova un brand. Aproape fiecare utilizator de Internet are cel puțin un cont activ pe rețelele de socializare. Aceștia au un impact enorm asupra viitorului și ratei de succes ale unui brand. De aceea, social media marketing este din ce în mai relevant și reprezintă o oportunitate pe care compania ta nu o poate rata.

Devino fanul numărul 1!


promovare facebook Doar în România, Facebook are 8.400.000 de utilizatori înregistrați. Acesta este un public imens de care afacerea ta poate profita prin intermediul Facebook Ads: reclame foarte bine targetate pe anumite categorii de utilizatori cu ajutorul acestei rețele de socializare – cei care corespund cel mai bine publicului țintă al afacerii tale. Promovarea pe Facebook poate îngloba atât campanii de Facebook Ads, cât și postări regulate și interactive pe pagina de Facebook a brand-ului. Astfel noi îți vom crea campanii de Facebook Ads pentru a atrage fani noi și conținut original pentru pagina de Facebook a companiei care să fidelizeze clienții deja existenți și care să le ofere o platformă directă de comunicare cu un brand pe care deja îl iubesc și în care au încredere.

Implică-ți publicul

campanie social media

Esența social media se bazează pe cunoașterea target-ului și prin implicare lor în ceva ce ei iubesc. Social media marketing nu mai este doar despre ce vinzi, ci și despre poveștile pe care le spui.

Connect Media îți spune povestea prin postări istețe, imagini fascinante, concursuri captivante și aplicații inovatoare. În așa fel fiecare utilizator va reveni de fiecare dată, transformându- se în același timp și aproape imperceptibil într-un ambasador pentru brand-ul tău prin intermediul butoanelor omnipotente de Like și Share.

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media