Content Marketing

Satelit
  

“Conținutul nu este rege. Conținutul este întregul regat.”

codita citat
mar-content-management

Știi mărul din povestea cu Albă ca Zăpada? Extraordinar de frumos în exterior dar care te adoarme de la prima mușcătură mai serioasă?

Ei bine, cam așa se comportă și un site. Poate arăta remarcabil și te poate cuceri la prima vedere, dar dacă conținutul lui nu este cel puțin la fel de delicios ca prima impresie vizuală, atunci vizitatorii riscă să devină somnolenți și să caute produsele și serviciile tale în altă parte.

Connect Media îți oferă conținut pentru website-ul tău: suculent, savuros, crocant și extraordinar de sățios – un conținut care oferă fiecărui utilizator toate informațiile de care are nevoie într-un mod unic și atractiv atunci când intră pe site-ul companiei tale. Nu există soluții tip șablon atunci când vorbim despre conținutul pentru un site. Connect Media creează strategii de conținut adaptate profilului specific al afacerii și nișei tale și pune în negru pe alb sau alb pe albastru sau orice culoare pe orice altă culoare tot ce dorești să transmiți în online (optimizat SEO din start pentru motoarele de căutare).

website content

Website content

Site-ul funcționează pe principiul ”afara-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Totul arată foarte bine dar conținutul este haotic sau, și mai rău, anost? Utilizatorii ies de pe site din primele secunde? Connect Media îți oferă propoziții meșteșugite pentru a te asigura că fiecare utilizator se simte cât mai în largul său dincolo de gardul tău virtual și, mai important, că site-ul tău va deveni un popas recurent pentru nevoile și dorințele lor.

website content

Blog content

Site-ul tău are o secțiune de blog care nu a mai fost updată de când site-ul a fost lansat și care are un strat subțire de praf digital? Trage aer în piept și hai să redăm lustrul inițial blog-ului tău! Un blog adus la zi cu cele mai interesante știri din domeniul tău spune: ”Mă pricep la ce fac și îmi pasă de impresia pe care o las chiar și unui utilizator ocazional. Imaginează-ți cum mă comport cu un client fidel!”

seo content

SEO content

Nimeni nu are răbdare să urmeze firimituri virtuale în pădurea online. Dacă vrei să fii relevant pentru target-ul tău, trebuie să fii ușor de găsit. Uită de pagina 2 de rezultate! Tot ce contează intră pe prima pagină. Păstrează-ți firimiturile și gândește-te la semnale luminoase gigant care să îndrepte traficul spre micul tău colțișor online. Asta înseamnă SEO.

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media