Landing page

Satelit
  

“Clientul trebuie să spună: asta a fost scrisă pentru mine!”

codita citat
Landing Page - Connect Media

O campanie de promovare online se poate dovedi a fi un eșec daca pagina de „aterizare” – landing page – nu este una care să capteze atenția utilizatorului și să-l facă pe acesta să rămână pe paginăși să continue vizita sa spre o conversie (să plaseze o comandă, să profite de o ofertă specială, să se înscrie la newsletter pentru a obține o reducere, etc).

Landing page de la A la B

Pentru toate astea este nevoie de o atenție deosebită acordată landing page-ului, începând de la design pana la functionalitate si text. Landing page este orice pagină web la care un vizitator poate ajunge sau “ateriza”. În marketing-ul online, landing page este o pagină de sine stătătoare, care trebuie să îndeplinească 3 condiții:

Landing page dincolo de B

Landing page-ul este ideală pentru orice campanie de promovare online și simplifică posibilele modificări aduse site-ului și orientează vizitatorii spre acțiunea aleasă de tine.

Semnalizarea unei oferte sau a unei promoții noi sau colectarea datelor personale ale utilizatorilor în schimbul unui anumit privilegiu (reduceri, vouchere, etc.) sunt doar câteva din acțiunile care devin posibile cu ajutorul unei landing page bine gândinte și implementate.

Dacă dorești să scoți ceva în evidență de pe site-ul tău, nu este nevoie să îi modifici structura sau să faci schimbări drastice! Connect Media îți oferă un pachet complet personalizat de grafică și conținut pentru a direcționa utilizatorii înspre efectuarea unei anumite acțiuni care este benefică afacerii tale.

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media