Optimizare web – SEO

Satelit
  

“Cea mai bună ascunzătoare se află pe pagina a doua de rezultate Google.”

codita citat
SEO - Connect Media

De ce optimizare SEO?

Site-ul tău va fi definit de o anumită serie de cuvinte și expresii cheie. În final totul depinde de cum le vei transforma în avantajele tale – pe scurt, optimizare SEO (Search Engine Optimization – optimizarea pentru motoarele de căutare).

Dacă cele trei inițiale ți se par puțin complicate, nu te înșeli. Imaginează-ți că în fiecare zi motoarele de căutare sunt asaltate de mii de site-uri noi care oferă aceleași produse sau servicii. Printre acele mii de site-uri vei fi și tu. De ce ar trebui un motor de căutare să afișeze site-ul tău pe prima pagină de rezultate?

Motoarelor de căutare le place să găsească anumite lucruri fie pe site-ul tău – SEO onsite, fie informații relevante despre tine pe alte pagini online – SEO offsite.

Odată ajuns în atenția unui motor de căutare, acesta utilizează diverse formule pentru a analiza cantități enorme de date despre toate paginile pe care le poate găsi. Astfel el hotărăște care pagini vor fi vizibile atunci când cineva caută un cuvânt cheie și în ce ordine vor apărea

Cum se optimizează SEO?

Connect Media analizează publicul tău țintă și concurența și descoperim pe ce se concentrează motoarele de căutare. După ce aflăm asta, facem totul pentru a ne asigura că website-ul tău are totul bine plasat și echilibrat atât pentru SEO onsite, cât și offsite SEO – destul de simplu, nu?

Cele trei elemente esențiale pentru optimizarea web de tip SEO sunt comunicarea eficientă, informațiile utile și backlink-urile de calitate (informații despre site-ul tău plasate pe alte site-uri).

Optimizarea SEO înseamnă selectarea cuvintelor și expresiilor cheie care te interesează și transformarea lor în conținut atractiv și util pentru clienții tăi.

Beneficii

racheta optimizare seo
  • Vei fi mereu pe prima pagină a rezultatelor care te interesează
  • Trafic crescut pe site
  • Eficientizarea costurilor datorită concentrării pe acei utilizatori care îți caută efectiv produsele și serviciile
  • Optimizarea SEO îți asigură un site mai user-friendly
  • Site-urile aflate pe primele poziții oferă mai multă expunere brand-urilor pe care le reprezintă
  • O afacere deschisă non-stop

Connect Media spune povestea brand-ului tău pe două fronturi: pe de o parte vom oferi o poveste cu impact emoțional pentru a atrage utilizatori și pentru a-i face să petreacă cât mai mult timp pe site, iar pe cealaltă parte vom crea o structură optimizată SEO pentru motoarele de căutare pentru a ne asigura că vei fi printre primele rezultate acolo unde te interesează.

Fiecare proiect realizat de echipa noastră este completat de un pachet SEO de bază. În așa fel, website-ul tău devine mai vizibil și mai ușor de găsit de către potențialii clienți: informația de care au nevoie cei care chiar o caută.

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media