fbpx
contactBTN logoShadow3

Nu lucrezi cu o agenție, lucrezi cu oamenii ei.

Fă cunoștință cu noi mai jos!

Banner header pagina echipa
Logo connectmedia compact

Oana

separator echipa connectmedia min

owner

Oana este epicentrul agenției noastre. De la ea pornește totul și reverberează pe o rază de 10 metri. Este mereu alături de clienți cu explicații, informații și sfaturi și alături de noi pentru feedback punctual și constructiv și recompense surprinzătoare atunci când te aștepți mai puțin. Dacă ar fi un condiment, Oana ar fi ghimbir – cu un kick neașteptat.

Adi

separator echipa connectmedia min

web developer

Adi este un inorog al programării: livrează mereu ce promite și soluționeză orice fantasmagorie ce vine de la design sau copy. Nu există lucru pe care să nu îl poată face atunci când vine vorba de web development. Mereu săritor și cu o soluție la îndemână, Adi este programatorul pe care îl vrei în colțul tău atunci când vrei un site la patru ace și în backend. Dacă ar fi un obiect, Adi ar fi un briceag elvețian.

Andrei

separator echipa connectmedia min

web developer

Vreți să știți o poveste faină? Întrebați-l pe Andrei ce făcea înainte să se hotărască că vrea să fie web developer. Vreți să lucrați cu un om fain, atent și când nu te aștepți? Întrebați-l pe Andrei dacă vrea. Dacă ar fi o piesă de mașină, Andrei ar fi plăcuțe ceramice pentru frânare.

Mara

separator echipa connectmedia min

copywriter

Mara este copywriter din 2013 și cea mai mare provocare a ei este să scrie texte despre ea însăși așa că tot ce trebuie să știi despre ea este că: iubește ceea ce face, adoră acel high oferit de cuvintele care se potrivesc perfect și că partea preferată a slujbei este când un client dorește un slogan. Dacă ar fi un banc, Mara ar fi cel mai scurt banc din lume.

Andra

separator echipa connectmedia min

designer vizual

Organizat, argumentat și, totuși, creativ – așa arată cam tot ce iese din suita Adobe a Andrei. Indiferent de provocare, ea cizelează cu dexteritate în liniște absolută și ne cheamă exact când e momentul să ne lase cu ”dap, asta e!”. Dacă ar fi un idiom, Andra ar fi ”n-are cum!”

Andrei P.

separator echipa connectmedia min

designer vizual

Andrei este junior numai în buletin. Experiența e bună, dar uneori o perspectivă proaspătă e și mai bună și asta ne dă el: fresh, încă bazat pe academia, dar destul de încrezător pentru a descoperi noi forme, construcții și interpretări. Dacă ar fi un creion, Andrei ar fi 2B.

Lucian

separator echipa connectmedia min

backend developer

Cu peste 10 ani de experiență în backend development, Lucian încă vorbește cu un entuziasm contagios despre ceea ce face:aplicații mobile, integrare baze de date cu funcționalitate site-ului. Nu vorbim tot timpul același limbaj (da, asta este o poantă pentru developeri pentru că el ”vorbește” Vue.js) dar cumva ajungem mereu pe aceeași lungime de undă.