fbpx
contactBTN logoShadow3
logo 1

Client:

Agercont

Servicii:

social media.

Descriere client:

Agercont sunt o firmă de contabilitate, fiscalitate și salarizare. Se bucură de un grad de retenție de 98% al clienților și se diferențiază prin dorința de a oferi fiecărui antreprenor o valoroasă componentă educațională. Clienții lor fac parte din segmentul premium și au înțeles că încrederea în echipa Agercont se traduce în atingerea obiectivelor de business.

Provocare:

ca urmare a proiectului de rebranding, Agercont și-a dat seama că exista o nevoie pentru o nouă prezentare de business prin care să își facă introducerea pentru clienți noi sau în mediul de afaceri din România – o prezentare de business care să aplice corect noua identitate vizuală.

6.12 FacebookAds4

SOCIAL MEDIA

Soluția propusă de noi a fost compusă din două părți: partea vizuală a prezentării și partea de script asociat fiecărui slide în parte. Astfel am dorit să furnizăm atât un suport estetic, cât și partea de conținut explicativ care eliberează slide-urile de capcana încărcării cu prea mult text. Rezultatul a fost o prezentare atipică care a utilizat key visual-ul creat pentru client și a oferit un suport excelent pentru companie.