fbpx
logo came min

Client:

Came România

Servicii:

content, design,
implementare, Facebook Ads, Google Ads.

Descriere client:

Came România face parte din grupul Came International – companie cu peste 40 de ani de experiență pe piața sistemelor de automatizări de porți, control acces și a sistemelor de alarmă domotice și anti-efracție.

Provocare:

Dorind să scoată în evidență avantajele achiziționării unui sistem de automatizare pentru porți, Came România a avut nevoie de un landing page special conceput pentru a strânge cât mai multe lead-uri.

img website came min
img website laptop ipad came min

Content, design și development landing page:

Fiind un landing page cu un scop bine determinat, am compus conținutul în așa fel încât să trezească interesul utilizatorului și să îl convingă să parcurgă toate descrierile și avantajele achiziționării unui sistem de automatizare pentru porți.

Design-ul a organizat informația într-un mod cât mai intuitiv și ușor de parcurs, direcționând utilizatorul spre completarea formularului de contact.

Promovare: Facebook Ads + Google Ads

Landing page­-ul a avut nevoie de o campanie integrată de promovare pentru a garanta cele mai bune rezultate.

Astfel am ales să combinăm Google Ads pe search și display cu o campanie de Facebook Ads la nivel național. Aceste trei abordări au adus pentru Came România 61 de conversii pe lp-ul creat (61 de utilizatori au completat formularul și au fost contactați de echipa Came România).

Rezultate:

  • Reach de 130.189 de utilizatori pe Facebook.
  • 520 de click-uri din Facebook.
  • 30 de conversii din Facebook.
  • 609 de click-uri din Google Ads.
  • 18 conversii din Google Ads.