fbpx
contactBTN logoShadow3
Logo quadri

Client:

Digitech Development

Servicii:

conținut, web design, web development.

Descriere client:

Digitech Development este o companie franceză care oferă soluții pentru transformarea digitală a entităților private și publice: evidența persoanelor, digitalizare arhivelor, maparea instituțiilor și ariilor de acoperire pentru utilități, etc.

Provocare:

Pe măsură ce compania a evoluat și s-a implicat în mai multe proiecte internaționale în Africa și zona Pacificului, și a achiziționat o tehnologie revoluționară pentru transmiterea datelor în zone cu conectivitate redusă wi, 2G sau 3G, și-au dat seama că au nevoie de un website care să le ofere o platformă de informare și vizualizare a rezultatelor obținute.

Website:

Noul website al companiei a trecut prin fazele ”tradiționale” ale oricărui proiect de website la noi. Propunere de conținut pentru toate paginile, primit feedback, modificat conținutul, eliminat paginile dedicate serviciilor din workflow (conținutul a fost furnizat de echipa Digitech și editat/corectat de Connect Media).

În final am creat conținut pentru paginile principale (Homepage, secțiunile de la About Us, și design pentru tot website-ul.

Varianta propusă inițial de către designer-ul nostru a fost considerată prea conceptuală astfel că la sugestia clientului am lucrat pe un website ultra-simplist dar care în viziunea lor este mai aproape de așteptările target-ului.

studiu caz digitech image 1