fbpx
contactBTN logoShadow3

Soluție:

Crearea de la zero a unui website: de la structură la conținut, design și dezvoltare.

Clientul s-a implicat în fiecare etapă a proiectului furnizând atât feeback, cât și conținut suplimentar pe măsură ce site-ul a evoluat și prins formă.

Rezultatul a fost conținut clar, la obiect, motivant. El explică exact ce implică un exit, de ce este recomandat să fie o decizie considerată serios și rațional și cum Exit by Choice te poate ajuta în toate etapele.

Design-ul propus și aprobat a atins acel echilibru perfect dintre mediul de business, dar și acel spirit de aventură și curaj care caracterizează un antreprenor care se hotărăște să facă pasul cel mare.

exitbyChoice img 5
exitbyChoice img 6
exitbyChoice img 7
exitbyChoice img 8
exitbyChoice img 9
exitbyChoice img 10

Culorile reci care alternează cu un portocaliu puternic, separarea informației în calupuri ușor de parcurs și modul intuitiv în care este organizat site-ul servesc scopului brand-ului: de a atrage, crea curiozitate și satisface o nevoie care apare din ce în ce mai des în mediul antreprenorial din România.

Pe partea de dezvoltare, dincolo de ce se vede – partea de front end, echipa noastră a creat o structură complexă în spate pentru a oferi suport celor care aderă la programul de consultanță și se bucură de acces la toate resursele Exit by Choice:

  • Acces la biblioteca multimedia Exit by Choice
  • Achiziție contract de colaborare
  • Comunicare directă cu advisor-ul asignat proiectului de exit.
ebook1
ebook2
ebook3
exitbyChoice img 14