fbpx
contactBTN logoShadow3
logo netconnect min 1

Client:

Netconnect

Servicii:

conținut,
design și implementare website.

Descriere client:

Netconnect activează pe piața serviciilor de telecom din România din momentul liberalizării pieței în ianuarie 2013. Cu un capital 100% românesc, compania a trecut acum la un nivel multinațional și își desfășoară activitatea în Moldova, Bulgaria, Croația, Macedonia și Turcia.

Provocare:

Cu o reputație redutabilă pe piața serviciilor telecom, Netconnect avea nevoie de un site nou de prezentare pentru introducerea potențialilor parteneri și pentru evidențierea experienței și avantajelor unei colaborări cu firma românească.

img website netconnect min

SOLUȚII:

Site-ul companiei era unul învechit, rudimentar și care nu transmitea nici vizual, nici prin conținut și nici prin user experience orientarea afacerii spre creștere și experiența echipei la nivel internațional.

Echipa Connect Media a început prin redactarea site map-ului și a conținutului pe baza informațiilor furnizate de client. Odată ce conținutul a fost aprobat (conținut concis, orientat spre informare și spre transmiterea unei imagini profesioniste și informate), am demarat etapa de design.

Design-ul s-a dorit a fi creativ, original și ieșit din tiparele stabilite pentru această nișă. Scopul design-ului a fost de a atrage atenția asupra celor mai importante elemente, de a crea o experiență confortabilă și plăcută pentru utilizator și de a crea un impact vizual memorabil.