fbpx
contactBTN logoShadow3

Întrebări Connect Media.

Intrebari Banner header pagina
Logo connectmedia compact

Întrebări
Connect Media.

Am nevoie rapidă de un site, mă puteți ajuta?

Putem termina un site pe repede-înainte dar preferăm să acordăm fiecărui proiect un anumit interval de timp pentru a furniza cele mai bune soluții de conținut, design și implementare. Dorim ca fiecare site ce iese din tastaturile și mouse-urile noastre să nu fie o soluție de moment – ci un membru pe termen lung al companiei tale.

Cum îmi dau seama că am un slogan reprezentativ?

Foarte simplu. Dacă sloganul tău poate fi folosit în orice alt domeniu de activitate, șansele sunt că acesta nu este cea mai bună alegere pentru business-ul tău. Sloganul trebuie să reprezinte distilarea esenței brand-ului tău în câteva cuvinte memorabile și cu impact emoțional. Dacă ele nu fac asta, înseamnă că ai nevoie de un slogan nou.

De ce nu am vânzări?

Pe scurt? Acum nu știm. Pentru a-ți oferi un răspuns punctual și informat, avem nevoie de, ai ghicit, informații și o analiză atentă. Care este ranking-ul tău pe Google? Ce ne spun cifrele din Analytics? Care este target-ul tău și cum ai încercat să îl atragi? Dacă avem răspunsuri la aceste întrebări, vom afla și de ce nu ai vânzările pe care le dorești.

Îmi trebuie un site responsive?

La nivel mondial peste 50% din traficul online provine de pe telefonul mobil. Asta înseamnă că un site care nu este responsive va pierde din prima secundă jumătate din potențialii clienți. Ai nevoie de un site responsive? De 50 de ori ”DA”.

Ce vă trebuie din partea mea?

Avem nevoie de toate materialele ce ne pot ajuta să ne facem treaba bine și repede: manual de identitate, imagini de calitate, cât mai multe informații despre brand (pot fi și în formă brută, treaba noastră este să le șlefuim) și ca tu să știi ce vrei odată ce am înaintat cu proiectul. Suportul tău ne permite să livrăm ce am promis în timpul aprobat de ambele părți.

Vreau să fac campanii de promovare pe Google AdWords și Facebook Ads, ce îmi recomandați?

Nu recomandăm niciodată soluții dacă acestea nu sunt potrivite nișei tale de activitate. Recomandările noastre se bazează pe o analiză atentă a brand-ului tău și a site-ului conex. Uneori cele două tipuri de promovare pot lucra în tandem, alteori este mai bine să mergi pe o singură variantă pentru utilizarea eficientă a bugetului.

Cât costă un proiect?

Money makes the world go round dar nu îți putem oferi un răspuns standard. Fiecare proiect implică o anumită serie de provocări și cerințe unice. Dacă am aplica aceleași soluții la fiecare proiect, am merge mult mai repede dar am ajunge să scoatem matrițe și nu ceva de care să fim mândri. Prezintă-ne detaliile proiectului tău și noi îți oferim o cotație transparentă.

Îmi doresc mai multe servicii dar momentan nu mi le permit

Încercăm să oferim soluții financiare cât mai comode clienților noștri dar aplicăm și un principiu simplu: nu ai încerca să achiziționezi un obiect dacă nu ai fondurile necesare. Serviciile noastre se bazează pe ore de cercetare și muncă dedicate numai brand-ului tău și implică aplicarea expertizei câștigate în ani întregi de experiență.

separator echipa connectmedia min

Pot porni o campanie de promovare pentru o perioadă limitată?

Înțelegem că resursele sunt limitate dar în general nu recomandăm campaniile de promovare de scurtă durată. Pe de o parte noi nu putem optimiza sau evalua cu o serie limitată de date (o consecință neplăcută a promovării de scurtă durată). Pe de altă parte: dacă îți dorești ca brand-ul tău să fie în lumina reflectoarelor, acea lumină nu poate fi intermitentă.