fbpx
contactBTN logoShadow3
2mdigital

Client:

2M Digital

Servicii:

conținut,
design și implementare website, optimizare SEO.

Descriere client:

2M Digital este una din primele companii pe piața de servicii și soluții de imprimare în România. Înființată în 1999, compania transformă experiența sa de pe piață în servicii ireproșabile pentru partenerii săi și oferă garanția calității prin colaborarea Premium Partner Xerox Romania, ce garantează cea mai performantă infrastructură și cele mai noi soluții de software din industrie.

Provocare:

Profesionalismul și orientarea spre inovație/tehnologii avansate nu erau reprezentate corespunzător de site-ul 2M Digital. Nu existau pagini pentru echipamente, detalii despre abonamente și servicii integrate (MPS, soluții software), site-ul anterior era dificil de navigat și nu era optimizat SEO.

img website 2mdigital min
img website laptop ipad 2mdigital min

SOLUȚII:

Clientul ne-a furnizat harta site-ului nou și toate cerințele legate de funcționalități.

Am început cu paginile principale: cele care prezintă fiecare categorie de echipamente, soluțiile software, abonamentele și soluțiile de management print services și pagina despre companie (punctul central care justifică încrederea în brand).

Aici am încercat să prezentăm totul cât mai succint și ușor de parcurs: utilizatorii care caută acest tip de produse/servicii de obicei deja știu care este oferta și au nevoie doar de un impuls care să îi motiveze să contacteze firma.

Am continuat conținutul cu descrierea fiecărui produs și am creat content pentru 125 de produse: descriere, funcționalități și output.

Pe partea de design am respectat culorile brand-ului și am creat un site aerisit, ușor de navigat, evident responsive și care oferă o experiență orientată atât pe informare, cât și pe confortul utilizatorului final.

Ultima piesă din puzzle a fost reprezentată de optimizare: fiecare pagină are meta title, meta description și cuvinte-cheie alese în așa fel încât să garanteze rezultate optime în căutările online.