fbpx
contactBTN logoShadow3
Asseco, una dintre cele mai mari companii de IT, client agentia marketing online Connect Media.

Client:

Asseco South Eastern Europe

Servicii:

conținut,
design și implementare website.

Descriere client:

Asseco SEE face parte din grupul Asseco – a șasea companie de software din Europa. Se concentrează pe procese de automatizare și oferă soluții pentru mai multe industrii: finanțe, plăți, telecomunicații, instituții publice, ERP și FMCG.

Provocare:

Divizia SEE a companiei a avut nevoie de un website nou care să prezinte beneficiile oferite de soluții Asseco și o prezentare concisă și clară a fiecărui proces în parte.

img website asseco min

SOLUȚII:

Asseco ne-a furnizat toate materialele de la bun început: varianta brută a conținutului și manualul de identitate a brand-ului (acesta a fost foarte important pentru că ne-a setat din start care sunt culorile și fonturile ce pot fi folosite în noua prezență online a brand-ului).

Având în vedere nișa foarte precisă a serviciilor oferite de Asseco, conținutul se adresează utilizatorilor care deja știu despre ce este vorba și au nevoie doar de un impuls suplimentar pentru a alege Asseco.

De aceea, conținutul îndeplinește două criterii: el este clar și ușor de parcurs pentru punctele esențiale.

Design-ul completează conținutul și îi oferă acestuia o ”scenă” aerisită, prietenoasă de parcurs și care păstrează elementele de bază ale brand-ului Asseco.