fbpx
contactBTN logoShadow3
logo bordianu si asociatii min

Client:

Bordianu

Servicii:

Identitate vizuală,
conținut, design, implementare website, materiale de comunicare.

Descriere client:

Bordianu&Asociații este o casă de avocatură ce se bazează pe un principiu de bază: devotamentul față de client. Oferă consultanță și reprezentanță juridice în mai multe arii de expertiză legală și cred în transferul de valoare între ambele părți implicate în proces.

Provocare:

Evoluția casei de avocatură a necesitat o nouă identitate vizuală și un website care să reflecte orientarea firmei spre inovație.

img website bordianu min

SLOGAN: oferit de client.

DESCHIDEM ORIZONTURI

LOGO: clientului i-au fost propuse două variante de logo.
Varianta finală a fost aceasta.

logo bordianu final min

Litera “B” creează un simbol de impact prin suprapunerea cu caracterul tipografic ampersand conectând astfel “Bordianu” și “Asociații” prin intermediul spațiilor negative și pozitive.

Caracterul “&” reprezintă în sine un transfer de valori din ambele sensuri: principiu aflat la baza casei de avocatură.

Logo-ul proaspăt și longeviv transmite implicare, suport, protecție, o relație solidă, inovație și onestitate

WEBSITE: CONȚINUT + DESIGN + IMPLEMENTARE

WEBSITE: clientul a dorit un refresh la website-ul din prezent –  o aliniere la identitatea vizuală creată de logo și o prezență online mai modernă, mai intuitivă și mai creativă (evident în limitele impuse de o nișă atât de pretențioasă).

Conținutul a fost conceput în așa fel încât să fie informativ și ușor de parcurs, prezentând din primă instanță atât experiența casei de avocatură, cât și beneficiile unice oferite clienților ce îi aleg serviciile.

Design-ul sparge tiparul tradițional al pieței de servicii de avocatură și oferă o abordare proaspătă, modernă și care invită utilizatorul să petreacă cât mai mult timp pe site în vederea parcurgerii informațiilor și luarea deciziei finale de a apela la Bordianu&Asociații.

img website laptop ipad bordianu min