fbpx
contactBTN logoShadow3
logo elite estet min

Client:

Elite Estet

Servicii:

conținut,
design și implementare website, optimizare SEO.

Descriere client:

Elite Estet este un centru de excelență în medicină estetică noninvazivă ce utilizează numai tehnologii de ultimă generație, testate și premiate la nivel internațional pentru a oferi tratamente eficiente cu rezultate vizibile pentru pacienții săi. Pe lângă tehnologia de vârf, Elite oferă o locație exclusivistă și o experiență premium pentru clientela sa.

Provocare:

Deși imaginea creată prin identitatea vizuală și prin locație în sine transmitea un mesaj exclusivist și premium, această intenție nu se traducea în site-ul inițial – rudimentar, construit pe o temă basic și neoptimizat SEO.

img website eliteestet min
img website laptop ipad eliteestet min

SOLUȚII:

Primul pas în proiectul Elite Estet a fost reprezentat de crearea unui website map pentru a stabili din primă instanță noua structură a site-ului.

Odată ce clientul și-a dat acordul, am început să ”populăm” paginile stabilite cu partea de conținut.

Având în vedere natura serviciilor oferite de Elite Estet, conținutul a fost creat în așa fel încât să prezinte clar beneficiile tratamentelor dar și inovațiile unice oferite de tehnologia specializată – scopul a fost de a transmite ideea de rezultate vizibile, procese eficiente fără durere și fără timp de recuperare.

S-a pus accent și pe prezentarea spațiului Elite Estet și pe echipa dedicată frumuseții și confortului pacienților.

Conținutul fiind stabilit, a început procesul de design. Design-ul website-ului a avut două misiuni foarte importante: crearea unei arhitecturi a informației ușor de parcurs pentru utilizator și transmiterea sentimentului de exclusivitate a unei oaze de liniște și a unui moment de relaxare pe care cu toții îl merităm.

S-au păstrat culorile din identitatea vizuală a brand-ului și fiecare tratament este introdus într-un mod interactiv prin pictograme intuitive și prezentarea celor mai importante informații într-un mod concis și ușor de parcurs.