fbpx
contactBTN logoShadow3
img1

Client:

Leonidas Băneasa

Servicii:

catalog de prezentare (Mărțisor și Paști).

Descriere client:

Leonidas este un nume care imediat te duce cu gândul la gusturi fine și cadouri destinate ocaziilor cu adevărat speciale. Leonidas Băneasa este o franciză a brand-ului belgian și este localizată în incinta mall-ului Băneasa.

Provocare:

dorind să ofere firmelor din zonă o opțiune elegantă pentru cadourile asociate diverselor sărbători și ocazii speciale, antreprenorul din spatele francizei a avut nevoie de un catalog de prezentare personalizat pentru atragerea clienților corporate.

MATERIALE DE PREZENTARE (DESIGN+CONȚINUT)

Din partea clientului am primit lista și imaginile de produse care urmau să fie incluse în ofertele speciale. Până în prezent am lucrat la două cataloage de prezentare: pentru 1/8 martie și pentru Paști.

Conținut: descriere pentru fiecare produs și pachet special în parte.

Design: design tematic lucrat în funcție de ocazia sărbătorită. Ambele cataloage respectă  identitatea brand-ului mamă și pun în valoare fiecare produs în parte. Elementele diferențiatoare sunt cele asociate ocaziei speciale dar acestea au fost concepute pentru a fi instant recognoscibile, fără a cădea în capcana clișeelor.