fbpx

Principii de
marketing.

Banner header pagina Principii gradient
Logo connectmedia compact

Principii de marketing.

separator principii 1 connectmedia min

Implicare reciprocă:

dacă ne alegi, poți fi sigur că te vei bucura de același nivel de implicare din partea noastră pe care tu însuți îl ai față de succesul brand-ului tău. Mereu vom fi acolo când ai nevoie de un sfat, o propunere sau o soluție relevantă și eficientă.

separator principii 2 connectmedia min

Învățăm tot timpul:

avem ani de experiență în spate, cursuri urmate și cărți citite. Asta ne oferă o fundație solidă care se traduce în principii de marketing rezistente și ne ajută să și știm că în nișa aceasta nu există adevăruri absolute. De aceea suntem la curent cu tot ce este nou, interesant și important pentru brand-ul tău.

separator principii 3 connectmedia min

Explicăm pe înțelesul tău

termenii pe care îi folosim pot fi opaci pentru cineva care nu lucrează în domeniu. De aceea, tot ce facem și îți propunem va veni însoțit de explicații atent concepute pentru ca tu să iei cea mai bună decizie pentru brand-ul tău.

separator principii 4 connectmedia min

Planificăm:

marketing-ul nu merge în salturi ocazionale. Pentru a vedea cele mai bune rezultate ai nevoie de activități atent planificate și de un efort susținut de a menține brand-ul tău în atenția consumatorului.

separator principii 5 connectmedia min

Oferim propuneri originale și creative:

nu venerăm ”creativitatea” dar iubim creativitatea funcțională. Soluțiile pe care ți le propunem vor fi mereu originale și create special pentru brand-ul tău respectându-i identitatea, valorile și angajamentul.

separator principii 6 connectmedia min

Evităm soluțiile de moment ce pot deveni greșeli permanente:

nu încurajăm logo-uri create doar pentru a umple foi cu antet și proiecte finalizate pe repede-înainte. Credem în soluții create de la bun început pe termen lung și cu un concept unitar în spate.