Google Analytics

Satelit
  

“Marketing-ul fără date este ca și cum ai conduce o mașină cu ochii închiși.”

codita citat
Google Analytics - Connect Media

Cine intră pe site-ul tău?

Utilizatorii site-ului tău nu sunt entități misterioase. Doar pentru că nu îi poți cunoaște personal nu înseamnă că nu le poți cunoaște și înțelege comportamentul.
Prin introducerea unei bucăți de cod – analytics code – în site-ul tău poți obține acces la absolut toate datele legate de traficul tău online.

De ce ai nevoie de Google Analytics?

Utilizând Google Analytics, Connect Media monitorizează lunar activitatea utilizatorilor de pe site-ul tău.
Astfel putem afla cât timp petrec pe site, câte pagini vizualizează, care sunt cele mai vizualizate pagini, de unde provine traficul și care este modul preferat de interacționare cu website-ul tău (de pe smartphone, tabletă sau desktop).

Google Analytics îți permit mult mai mult decât măsurarea vânzărilor sau conversiilor: Google Analytics îți oferă informații despre modul în care utilizatorii au ajuns pe site-ul tău, cum îl utilizează și cum îi poți atrage să revină în mod recurent.

Rapoartele Google Analytics

rapoarte google analytics

Rapoartele din Google Analytics te ajută să analizezi traficul de pe site și să îți înțelegi mai bine publicul și nevoile lui.

  • Sursele care au direcționat utilizatorii spre site-ul tău
  • Dispozitivele preferate de acces: mobile sau desktop
  • Cele mai vizitate paginii
  • Ce caută utilizatorii
  • Traseul lor pe site-ul tău
  • Cât timp petrec pe site

Datele din Google Analytics îți scot în evidență cele mai performante strategii de marketing online și te pot ajuta în optimizarea campaniilor de Google AdWords.

În funcție de datele din Google Analytics, Connect Media va efectua modificările necesare, va adapta planul de marketing și conținutul online pentru a asigura un site interesant, user friendly și relevant, va recalibra conținutul site-ului și va planifica totul în așa fel încât să îndeplinim obiectivele tale de business.

Acesta este avantajul cifrelor din rapoartele Google Analytics: niciodată nu mint, nu sunt subiective și îți oferă răspunsuri clare la întrebări pe care încă nu știai că trebuie să le pui.

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media