Testimoniale

Am lucrat cu echipa Connect Media în ultimii 4 ani. Încă de la inceput am fost impresionată de profesionalismul lor. Nu doar că înțeleg nevoile clientului, dar și vorbesc un limbaj clar, simplu de înțeles. Lucrurile par simple cu ei. Ce îmi place este că nu se dezmint, păstrează în mod constant un nivel ridicat al calității la care livreazăși sunt preocupați mereu să ofere mai mult. Este o echipă care, în plus, m-a impresionat cu multele idei inovatoare. Ei chiar se gândesc serios la fiecare proiect și livrează soluții customizate.
Pe lângă profesionalismul lor, este și o plăcere să colaborezi cu această echipa. Nu aș renunța la colaborarea cu ei decât în situații de forță majoră :).
Dana Lupu, General Manager Euro Tax
logo eurotax
Întotdeauna mă bazez pe echipa Connect să răspundă prompt oricărei provocări de creație sau dezvoltare web. Fiecare proiect a fost gestionat cu profesionalism și cu dorința de a găsi soluții creative și usor de implementat . În special, vreau să-i mulțumesc Oanei pentru perseverența și grija cu care urmărește fiecare campanie.
Elena Cernătescu, brand Alina Cernătescu
logo alina cernatescu
Atunci când te ocupi de cele mai importante evenimente din viața clienților tăi, vrei mai mult decât soluții tip-șablon. Vrei să spui o poveste într-un mod cât mai original, integrând și emoțiile atât de umane ale unei nunți, logodne sau botez. Echipa de la Connect Media a înțeles perfect ideea și îmi oferă de fiecare dată un conținut perfect adaptat nișei mele: fiecare imagine este completată de o poveste sau de un detaliu care o transformă în ceva memorabil – perfect pentru potențiali clienți și pentru a ne prezenta brand-ul.
Irina Stoicescu, General Manager Trend Events
logo trend events
Parte integrală a ritualului zilnic a majorității dintre noi, cafeaua merită un loc de cinste pe lista de cumpărături. Pentru a convinge un client să-ți vizualizeze oferta, ai nevoie de cineva care să îți înțeleagă pasiunea și care să fie alături de tine la fiecare pas. Connect Media este acel cineva pentru noi. Nicio cerință nu a fost imposibilă, nicio provocare de neîntrecut. Sunt partenerii noștri de ani buni și de fiecare dată ne surprind în mod plăcut.
Lucian Pupăzan, Managing Partner Joy Caffe
logo alina cernatescu
Balon

Contact

contact@connectmedia.ro
+40 721 94 12 66
Doamna Oltea, nr. 58,
Sector 2, București
Google Maps
urmareste-ne
Facebook Connect Media Facebook Connect Media